Tuesday, July 20, 2010

Jatuh Kolam.

eh, apa khabar semua? anda sihat? ya saya sangat gembira pagi ini kerana saya datang ke kolej pagi pagi lagi pukol 8.30,tetapi kelas saya batal dan terpaksa tunggu kelas seterusnya pada pukul 2.30. anda mampu? pastu tak tau nak buat apa, and tiba tiba rasa macam nak tulis blog, ya,mungkin entry kali ni panjang sedikit sebabnya saya macam ada benda yang nak bagitau tapi tak tau lah ape dia.hurm..

rimas..mungkin itulah tajuk yang boleh dikaitkan dengan diri aku buat masa ini.ya rimas dengan orang sekeliling, hanya certain certain je lah, masing maisng cuba menonjolkan kehebatan diri masing masing walhal, tak segah mana pun kalau hendak dibandingkan dengan yang lain lain. Contoh yang terdekat adalah hanif Sulhi, sangat bangga dengan kasut BATA merahnya itu, sedangkan kasut itu didahului dipakai oleh warga Bangladesh, Mohamad Syazrul mehedi khabir khan pratap mahboob,.gosh! ha macam tu la kot contoh dia, ke takde kena mengena?hah lantak lah,blog aku.

hurm,selain itu,bulan ni aku memang sangkak gile babi,disebabkan bayar duit deposit rumah,dan beli barang barang mandi, haish,,bayar UITM, kolej,hutang kolej, ARRPAAA??! dush..rasa macam nak cari sugar mummy pun ada.haish.tapi semua nya undercontrolled la,selagi rakan rakan senasib ada di sekeliling,dah kira okay la tu, tapi yang hairan nya,aku ada lah kenal seorang hamba allah ni, suka buat duit orang lain macam duit sendiri,eh,tak boleh macam tu dik, kalau u tu dah sah sah seorang yang kedekut,jangan kaitkan dengan duit orang lain..berdosa tau. hurm..teka lah siapa..mungkin diri anda sendiri kot?..

Sem ni banyak perubahannya.semua benda lah. 

paling tak boleh bla bila ada anak keling yang suka terlonjak lonjak kat kolej,.tayang berus gigi dia dekat orang ramai,mahal sangat ke berus gigi u tu anak keling?

haha

ada maksud di sebalik ayat ini.

dah la,tak tau nak cakap apa lagi,


library ni dah jadi bising sebab dilanda 'ombak biru'. :)

No comments:

Post a Comment