Monday, November 16, 2009

#

Cuti Semester Datang Lagi. Hah Yes La.Bercuti Lah Kita Lagi Nampaknya,
Dah Tiba Masanya Untuk Memindahkan Barang2 Ke Rumah Baru,haish, Nak Angkut Guna Apa? Entah La,Susah takde Transport Nih! Naseb Baik Lah Barang-Barang Aku Sikit! Baju2 Je. Mungkin Bole Mintak Tolong Hadi, Tapi Takot Orang Lain Sentap Pulak.(Bukan Mek Rah Rah Eh!)
Cik Shiqa Bandura Sudah Pulang ke Tanah Air Temerloh. Hurm,.Rumah Sedikit Bosan Dengan Ketiadaannya. Barang-Barang Dia Dah Angkut Awal-Awal, Tinggal Kan Aku Terkontang-Kanting Di Dlam Rumah Dengan Teman-Teman Yang Lain.Huh,Cibai Nye Shiqa. Mami And Timi Dah Kuar Beberapa Hari yang Lepas, Haish, Lepas Sorang-Sorang..Macam Tersingkir Daripada Akademi Fantasia.! Baru Sahaja Tadi Melawat Mami.Agak Bosan Juga Dia Di Rumah baru Ya! Tapi Okay La Kot,Tak Banyak Gangguan Macam Rumah Lama. Timi Pulak Tak Jumpa2 Lepas Pindah Rumah.,terus Senyap,.Busy Dengan Kerja Kat Wayang La Tu!Gigih Adek2 carik Duit Kan!
Socialite Syaz Pula Yang Baru Pulang Dari "Kota London", Setelah Beberapa Hari Sesat Tak Jumpa Jalan Pulang Ke Rumah,akhirnya Ketemu Juga! Drpada Haritu Nak Pindah Rumah Until Now Tak Kemas-kemas Kan Barang Lagi! Manda dan Emboh Gembira dengan Kehadiran Socialite Dunia, Sehingga kan Tadi Brsama-Sama Menonton Wayang '2012' Di East Coast mall.
Aku Ngan Zoey Brsama-sama Berganding Bahu Untuk Hidup Secara Duet Kerana Budak Rumah Sudah Berpecah Mengikut Haluan Masing2. Tadi Kitorang Diganggu Bunyi-Bunyian yang dtg nya Drpada Bilik atas.Haish Seram.Dah La Dua Orang Je.!! Takpe La Maybe Today is a Last Day We All Kat Kuantan.Tomorrow Nak Gerak Kl,kerana Ada Beberapa Misi Yang harus Dilaksanakn!..
Sekian Sahaja Berita Sepanjang Minggu Ini.

No comments:

Post a Comment